FINDB

Returnerer en given teksts begyndelsessted i bytepositioner. FINDB skelner mellem STORE og små bogstaver.

tip

Denne funktion er tilgængelig siden LibreOffice 6.0.

Syntaks

FINDB(Find Tekst ; Tekst [; Placering])

Find tekst: Den tekst eller det tekstudtryk, der skal findes.

Tekst: den tekst, der søges i.

Position: Den position i teksten, hvor søgningen begynder.

Eksempler

=FINDB("a"; "LibreOffice Calc") returnerer 15. Argumentet Find tekst er en tekststreng, der omfatter et fuldbredde, dobbeltbyte "a"-tegn, mens argumentet Tekst omfatter 12 enkelt-byte tegn, fulgt af fire fuld-bredde, dobbelt-byte tegn.