PÅSKESØNDAG (EASTERSUNDAY på engelsk)

Returnerer datoen for påskedag for den indtastede år.

Syntaks

PÅSKESØNDAG(År)

År er et heltal mellem 1583 og 9956 eller mellem 0 og 99. Du kan også beregne andre feriedage ved simpel addition med denne dato.

2. påskedag = PÅSKESØNDAG(År) + 1

Langfredag = PÅSKESØNDAG(År) - 2

Pinsedag = PÅSKESØNDAG(År) + 49

2. pinsedag = PÅSKESØNDAG(År) + 50

Eksempler

=PÅSKESØNDAG(2000) returnerer 2000-04-23.

=PÅSKESØNDAG(2000)+49 returnerer det interne serienummer 36688. Resultatet er 11-06-2000. Formater det serielle datotal som en dato, for eksempel med formatet YYYY-MM-DD.

Tekniske oplysninger

Denne funktion er ikke en del af standarden Open Document Format for kontorprogrammer (OpenDocument) Version 1.3. del 4: Omregnet formel (OpenFormula) -format. Navnerummet er

ORG.OPENOFFICE.EASTERSUNDAY