SAMMENKÆD

Sammenkæder en eller flere strenge.

SAMMENKÆD er en forbedring af SAMMENKÆDNING, da SAMMENKÆD også accepterer områder som argumenter, såsom B:2:E5, K:K eller K:M.

Når der bruges områder, bliver gennemløbes cellerne rækkevis (fra øverst til nederst) med henblik på sammenkædning.

tip

Denne funktion er tilgængelig siden LibreOffice 5.2.

Syntaks

SAMMENKÆD( Streng 1 [; Streng 2 [; … [; Streng 255]]] )

Streng 1, Streng 2, … , Streng 255 er strenge, referencer til celler eller til celleområder med strenge.

Eksempler

=SAMMENKÆD("Hallo ", A1:C3) sammenkæder strengen "Hallo" med alle strenge i ormrådet A1:C3.