Cell Styles

For at tilgå denne kommando...

Administration

Sæt indstillingerne for den valgte typografi.

Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

Justering

Angiver justeringsvalgene for indholdet i den aktuelle celle, eller de markerede celler.

Asiatisk typografi

Definer typografiske indstillinger for celler eller afsnit i asiatiske sprogfiler. For at aktivere understøttelse af asiatiske sprog skal du vælge Sprogindstillinger - Sprog i dialogfeltet Indstillinger, og så markere feltet Aktiveret i området Understøttelse af asiatiske sprog. Indstillingerne for asiatisk typografi ignoreres i HTML-dokumenter.

Kanter

Definerer kantindstillingerne for de valgte objekter i Writer eller Calc.

Set the fill options for the selected drawing object or document element.

Cellebeskyttelse

Angiver beskyttelsesindstillingerne for de valgte celler.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.