Validitet

Angiver hvilke data der er gyldige for en valgt celle eller et valgt celleområde.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Validitet.

tip

Du kan ogs√• inds√¶tte en rulleliste fra v√¶rkt√łjslinjen Kontrolelementer og sammenk√¶de den med en celle. P√• den m√•de kan du angive de gyldige v√¶rdier p√• siden Data for rullelistens vindue med egenskaber.

Kriterier

Angiv valideringsregler for de(n) valgte celle(r).

Indtastningshjælp

Indtast meddelelsen, som du vil vise, når cellen eller celleområdet er markeret i arket.

Fejlmeddelelse

Definerer den fejlmeddelelse, der vises, når der indtastes ugyldige data i en celle.

Nulstil

Nulstil √¶ndringer udf√łrt p√• den aktuelle fane til dem, der var g√¶ldende, da denne dialog blev √•bnet.