Pivottabel

Åbner en dialog hvor du kan vælge kilde for din pivottabel, og derefter oprette eller redigere din tabel.

For at tilgå denne kommando...

Fra menulinen:

Vælg Indsæt - Pivottabel.

Vælg Data ▸ Pivottabel ▸ Indsæt eller redigér.

Fra brugerfladen med faneblade:

Vælg Indsæt ▸ Pivottabel.

Vælg Data ▸ Pivottabel.

I menuen Data på fanebladet Data, vælg Indsæt eller redigér pivottabel.

Fra værktøjslinjer:

Ikonet Pivottabel

Pivottabel

Markering

Vælg en datakilde for pivottabellen.

Aktuelt valg

Bruger de valgte celler som datakilde for pivottabellen.

note

Datakolonnerne i pivottabellen bruger samme talformat som første datarække i det aktuelt valgte område.

Datakilde registreret i LibreOffice

Bruger en tabel eller forespørgsel i en database, der er registreret i LibreOffice som datakilde for pivottabellen.

Ekstern kilde/grænseflade

Åbner dialogen Ekstern kilde hvor du kan vælge OLAP datakilden til pivottabellen.

Pivottabel dialog