Vis detaljer (pivottabel)

Indsætter et nyt "drill-down" ark med yderligere informationer om den aktuelle pivottabelcelle. Du kan også dobbeltklikke på en pivottabelccelle for at indsætte "drill-down" arket. Det nye ark viser en delmængde af rækker fra den originale datakilde, som repræsenteres af resultatdata i den aktuelle celle.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Gruppe og disposition - Vis detaljer (for visse pivottabeller).

Noteikon

Skjulte elementer valideres ikke. Rækker for de skjulte elementer medregnes. Vis detaljer er kun tilgængelig for pivottabeller som er baseret på celleområder eller data fra database.