Konsolider efter

Brug denne sektion, hvis celleområderne, som du vil konsolidere, indeholde etiketter. Du behøver kun at vælge disse indstillinger, hvis konsolideringsområderne indeholder ens etiketter og data er ordnet forskelligt.

Rækkeetiketter

Bruger rækkeetiketterne til at arrangere de konsoliderede data.

Kolonneetiketter

Bruger kolonneetiketterne til at arrangere de konsoliderede data.

Indstillinger

Opret kæde til kildedata

Kæder dataene i konsolideringsområdet til kildedataene og opdaterer automatisk resultaterne af konsolideringen, når kildedataene ændres.

Indstillinger

Skjuler de yderligere indstillinger.