Konsolidér

Kombinerer data fra en eller flere uafhængige celleområder og beregner et nyt område ved at bruge funktionen, som du angiver.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Konsolider.

Funktion

Vælg den funktion du vil bruge til at konsolidere data.

Konsolideringsområder

Viser de celleområder, som du vil konsolidere.

Kildedataområdet

Specificerer det celleomr√•de, du vil konsolidere med de celleomr√•der, der er oplistet i feltet Konsolideringsomr√•der. Marker et celleomr√•de i et ark, og klik s√• p√• Tilf√łj. Du kan ogs√• v√¶lge navnet p√• en foruddefineret celle fra listen Kildedataomr√•de.

Formindsk / Maksimer

Klik p√• ikonet Formindsk for at reducere dialogen til st√łrrelsen af indtastningsfeltet. Det g√łr det lettere at markere den n√łdvendige reference i arket. Ikonet √¶ndrer sig automatisk til et Maksimer-ikon. Klik p√• dette for at gendanne dialogen til sin oprindelige st√łrrelse.

Dialogen er automatisk minimeret når du klikker inde i et ark med musen. Så snart du slipper museknappen, er dialogen gendannet og referenceområdet defineret med musen er fremhævet i dokumentet af en blå ramme.

Ikon

Formindsk

Ikon

Maksimer

Kopier resultater til

Viser den f√łrste celle i omr√•det hvor konsolideringens resultater vil blive vist.

Slet

Sletter det markerede element eller de markerede elementer uden at kræve bekræftelse.

Tilf√łj

F√łjer celleomr√•det angivet i feltet Kildedataomr√•de til feltet Konsolideringsomr√•der.

Indstillinger

Viser yderligere indstillinger.