1., 2., 3. Gruppe

Angiv indstillingerne for op til tre subtotal-grupper. Hvert faneblad har samme layout.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Data - Subtotaler - 1. gruppe, 2. gruppe, 3. gruppe

Grupper efter

Vælg den kolonne, som skal styre beregningen af subtotaler. Hvis indholdet af den valgte kolonne ændres, bliver subtotalerne automatisk genberegnet.

Beregn subtotaler for

Vælg kolonnen/kolonnerne, der indeholder de værdier, som du vil beregne subtotaler for.

Brug funktion

Vælg den matematiske funktion, som du vil bruge til at beregne subtotalerne med.