Subtotaler

Beregner subtotaler for de kolonner, som du vælger. LibreOffice bruger funktionen SUM til automatisk at beregne værdier for subtotal og sluttotal i et markeret område. Du kan også bruge andre funktioner til at udføre beregningen. LibreOffice genkender automatisk et defineret databaseområde, når du placerer markøren i det.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Subtotaler.

For eksempel kan du generere en salgsopsummering for et bestemt postnummer baseret på data fra en kundedatabase.

1., 2., 3. Gruppe

Angiv indstillingerne for op til tre subtotal-grupper. Hvert faneblad har samme layout.

Indstillinger

Angiv indstillingerne for beregning og præsentation af subtotaler.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.

Slet

Sletter subtotalrækkerne i det valgte område.