Autofilter

Filtrerer automatisk det valgte celleområde, og opretter en række rullelister hvor du kan vælge de elementer du vil vise.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Autofilter.

P√• v√¶rkt√łjslinjen Funktioner eller v√¶rkt√łjslinjen Tabeldata klikker du p√•

Ikon

Autofilter

tip

For at tilknytte forskellige AutoFiltre til forskellige ark, m√• du f√łrst definere et databaseomr√•de p√• hvert ark.

Sorter stigende

Viser celleområdets rækker i stigende orden, baseret på værdierne i den aktuelle kolonnes celler.

Sorter faldende

Viser celleområdets rækker i faldende orden, baseret på værdierne i den aktuelle kolonnes celler.

Top 10

Viser de 10 r√¶kker i celleomr√•det, der indeholder de st√łrste v√¶rdier i den aktuelle kolonnes celler. Hvis disse v√¶rdier er unikke, s√• vil der ikke v√¶re mere end 10 r√¶kker synlige, men hvis v√¶rdierne ikke er unikke, s√• er det muligt, at der vises mere end 10 r√¶kker.

Tom

Viser kun de rækker i celle området, der har en tom celle i den aktuelle kolonne.

Ikke tom

Viser kun de rækker i celleområdet, der har en ikke-tom celle i den aktuelle kolonne.

Tekstfarve

Viser kun de rækker i celleområdet, hvis tekstfarve i den aktuelle kolonnes celle matcher den valgte farve,

Baggrundsfarve

Viser kun de rækker i celleområdet, hvor baggrundsfarven i den aktuelle kolonnes celle matcher den valgte farve.

Standardfilter

√Öbner dialogen Standardfilter.

Feltet S√łg tekst

S√łg efter et bestemt element i listen over v√¶rdier, fundet i den aktuelle kolonne. Efterh√•nden som tegnene skrive i tekstfeltet, opdateres denne liste til kun at vise de matchende elementer.

Alle

Klik en gang for at vise alle rækker og klik igen for skjule alle rækker

Vis kun den aktuelle

Vis kun rækker, der indeholder den fremhævede værdi i feltet Værdi.

Skjul kun den aktuelle

Skjul alle rækker, der indeholder den fremhævede værdi i feltet Værdi og skjul alle andre rækker.

Værdier

Liste over unikke værdier fundet i den aktuelle kolonne.