Sorteringskriterier

Angiver sorteringsindstillingerne for det markerede område.

note

Vær sikker på at du inkluderer en eller anden række- og kolonnetitel i markeringen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data ▸ Sortér ▸ Sorteringskriterier.

Standardlinjen klikker du på

ikonet Sortér stigende

Sortér stigende

ikonet Sortér faldende

Sortér faldende

Sortér efter

Marker den kolonne, du vil bruge som som primær sorteringsnøgle.

Stigende

Sorterer markeringen fra den laveste til den højeste værdi. Sorteringsreglerne er bestemt at lokalitetsindstillingen. Du kan definere sorteringsregler under Data ▸ Sortér ▸ Indstillinger. Du definerer lokalitetsstandarden under ▸ Sprog og lokalitetsindstillinger ▸ Generelt.

Faldende

Sorterer markeringen fra den højeste til den laveste værdi. Sorteringsreglerne er bestemt at lokalitetsindstillingen. Du kan definere sorteringsregler under Data ▸ Sortér ▸ Indstillinger. Du definerer lokalitetsstandarden under ▸ Sprog og lokalitetsindstillinger ▸ Generelt.

Dernæst efter

Marker den kolonne, du vil bruge som sekundær sorteringsnøgle.

Stigende

Sorterer markeringen fra den laveste til den højeste værdi. Du kan definere sorteringsregler under Data ▸ Sortér ▸ Indstillinger. Du definerer lokalitetsstandarden under ▸ Sprog og lokalitetsindstillinger ▸ Generelt.

Faldende

Sorterer markeringen fra den højeste til den laveste værdi. Du kan definere sorteringsregler under Data ▸ Sortér ▸ Indstillinger. Du definerer lokalitetsstandarden under ▸ Sprog og lokalitetsindstillinger ▸ Generelt.

Sortér stigende/faldende

Sorterer markeringen fra den højeste til den laveste værdi, eller fra den laveste til den højeste værdi. Talfelter sorteres efter størrelse, og tekstfelter sorteres efter tegnrækkefølge. Du kan definere sorteringsregler under Data ▸ Sortér ▸ Indstillinger. Du definerer lokalitetsstandarden under ▸ Sprog og lokalitetsindstillinger ▸ Generelt.

Ikoner på værktøjslinjen Standard.

ikonet Sortér stigende

Sortér stigende

ikonet Sortér faldende

Sortér faldende