Autoindtastning

Slår funktionen Autoindtastning til og fra. Autoindtastning færdiggør indtastninger baseret på andre indtastninger i samme kolonne. I kolonnen skannes op til 2000 celler eller 200 forskellige tekststrenge.

Deaktivere automatiske ændringer

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Autoindtastning.

Færdiggørelsesteksten er fremhævet.

Når du skriver formler med tegn, som svarer til tidligere indtastninger, vises et hjælpetip med de seneste ti funktioner, der er brugt fra Funktionsguide, fra alle definerede områdenavne, fra alle databaseområde navne og fra indholdet af alle etiketområder.

Autoindtastning skelner mellem store og små bogstaver. Hvis du for eksempel har skrevet "Total" i en celle, kan du ikke indtaste "total" i en anden celle i den samme kolonne uden først at slå Autoindtastning fra.