Genberegn

Genberegner formelceller.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Beregn - Genberegn.

Tryk på F9

Hvis Automatisk beregning er deaktiveret, genberegner kommandoen Genberegn alle (såkaldte beskidte) celler, som er afhængige af ændret celleindhold og deres underordnede, og formelceller med flygtige funktioner såsom SLUMP() eller NU() og formelceller, som er afhængige af dem.

Hvis AutoBeregn er aktiveret, gælder GENBEREGN-kommando udelukkende formelceller, der indeholder volatile funktioner som SLUMP() eller NU() og formelceller, der er afhængige af den.

I begge tilstande med markerede formelcelle(r) genberegner tryk på F9 de aktuelt markerede celler og formelcekker, som afhænger af dem. Dette kan være nyttigt efter indlæsning af dokumenter med genberegning deaktiveret og enkelte celler, der skal genberegnes.

Press F9 to recalculate. Press Shift++F9 to recalculate all formulas in the document, including Add-In functions and non-volatile functions.

Efter dokumentet er genberegnet, opdateres skærmen. Alle diagrammer opdateres også.