Marker ugyldige data

Markerer alle celler i arket som indeholder værdier udenfor valideringsreglerne.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Funktioner - Detektiv - Marker ugyldige data

Valideringsreglerne begrænser indtastningen af tal, datoer, tidsværdier og tekst til bestemte værdier. Dog er det muligt at indtaste ugyldige værdier eller kopiere ugyldige værdier ind i cellerne hvis Stop indstillingen ikke er valgt. Når du tildeler en valideringsregel, vil eksisterende værdier i en celle ikke blive ændret.