Spor underordnede

Tegner sporpile til den aktive celle fra formler, som afhænger af værdier i den aktive celle.

Området med alle celler, som bliver brugt sammen med den aktive celle i en formel, fremhæves med en blå ramme.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Detektiv - Spor underordnede.

Skift+F5

Noteikon

Denne funktion virker pr. niveau. Hvis for eksempel et niveau af spor allerede er blevet aktiveret for at vise de overordnede (eller underordnede), kan du se det næste afhængighedsniveau ved at aktivere funktionen Spor igen.