Spor overordnede

Denne funktion viser sammenhængen mellem den aktuelle celle, som indeholder en formel, og cellerne brugt i formlen.

Spor vises i arket med markeringspile. På samme tid er området med alle cellerne, indeholdt i formlen på den aktuelle celle, fremhævet med en blå ramme.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Detektiv - Spor overordnede.

Skift+F9

Noteikon

Denne funktion er baseret på et lagprincip. For eksempel, hvis den nuværende celle til en formel allerede er angivet med en sporpil, når du gentager denne kommando, bliver sporpilen trukket til de overordnede celler for denne celle.