Administrér betingelser

Administrér alle de betingede formateringer defineret i regnearket.

For at tilgå denne kommando...

Fra menulinen:

Vælg Formatér ▸ Betinget formatering ▸ Administrér

Fra brugerfladen med faneblade:

Vælg Hjem ▸ Betinget formatering ▸ Administrér.

I dialogen Administrér betinget formatering kan du tilføjet, redigere eller slette en eller flere betingede formateringer.

Listen Betingede formateringer viser de aktive regler for for betinget formatering, som er sat i det nuværende regneark. Kun den første regel for hvert celleområde er listet, selv om der er flere regler for et givet område.

Hvis du har defineret betinget formatering for et celleområde og du nu forsøger at defineret en ny betinget formatering på en del af dette område, så vil en advarsel blive vist, som spørger om du ønsker at redigere den eksisterende betingede formatering (for hele området) eller definere en ny betinget formatering, som overlapper (på det markerede område).