Flet celler

Kombinerer indholdet af de markerede celler til en enkelt celle

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Formatér - Flet celler - Flet celler

Den flettede celle modtager navnet fra første celle af det oprindelige celleområde. Flettede celler kan ikke flettes med andre celler endnu engang. Området skal danne et rektangulært område. Multimarkering understøttes ikke.

Noteikon

Hvis cellerne, som skal flettes, har indhold, vil der blive vist en advarselsmeddelelse.

Der er adgang til tre valgmuligheder:

Advarselsikon

At flette celler kan føre til beregningsfejl i formler i tabellen.