Typografier

Brug Typografier og formatering i sidepanelet til at tildele typografier til celler og sider. Du kan tilknytte typografier, ændre eksisterende typografier eller oprette nye typografier.

Typografier et vindue, der kan fastgøres, kan holdes åbent under redigering af dokumentet.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Vis - Typografier.

Hvordan man anvender en celletypografi:

1. Marker cellen eller celleomrĂĄdet.

2. Dobbeltklik pĂĄ typografien i typografi- og formateringsvinduet.

Celletypografier

Viser listen over tilgængelige celletypografier.

ikonet Celletypografi

Celletypografier

Sidetypografier

Viser de tilgængelige Sidetypografier.

ikonet Sidetypografier

Sidetypografier

Fyldformattilstand

SlĂĄr Fyldformattilstand til og fra. Brug maledĂĄsen til at tildele typografien valgt i vinduet Typografier og formatering.

ikonet Fyldformaterings-tilstand

Fyldformattilstand

SĂĄdan anvender man en ny typografi med maledĂĄsen:

1. Vælg den ønskede typografi fra vinduet Typografier og formatering.

2. Klik pĂĄ ikonet Fyldformattilstand.

3. Klik på en celle for at formatere den, eller træk din mus over et bestemt område for at formatere hele området. Gentag denne handling for andre celler og områder.

4. Klik pĂĄ ikonet Fyldformattilstand igen for at forlade denne tilstand.

Ny typografi fra markeringen

Opretter en ny typografi baseret pĂĄ formateringen for et valgt objekt. Tildel et navn til typografien i dialogen Opret typografi.

ikonet Ny typografi fra markering

Ny typografi fra markeringen

Opdater typografi

Opdaterer typografien valgt i Typografi- og formateringsvinduet med det nuværende format af det valgte objekt.

ikonet Opdater typografi

Opdater typografi

Typografiliste

Viser listen af typografierne fra den valgte typografikategori.

I kontekstmenuen kan du vælge kommandoer til at oprette en ny typografi, slette en brugerdefineret, eller ændre den valgte typografi.

Typografigrupper

Opremser de tilgængelige typografigrupper.