Sidetypografi

Ă…bner en dialog, hvor du kan angive fremvisningen af alle sider i dit dokument.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Formater ▸ Sidetypografi.

Vælg Vis ▸ Typografier () - vælg Sidetypografier ▸ Åbn den valgte typografis kontekstmenu ▸ Ny/Modificer.

Administration

Sæt indstillingerne for den valgte typografi.

Side

Giver dig mulighed for at definere sidelayout, nummerering og papirformater for enkelt- og flersidede dokumenter.

Kanter

Definerer kantindstillingerne for de valgte objekter i Writer eller Calc.

Indstil fyldindstillinger til det valgte tegningsobjekt eller dokument-element.

Sidehoved

Tilføjer et sidehoved til den aktuelle sidetypografi. Sidehovedet er et område i sidens øverste margen, hvor du kan tilføje tekst eller grafik.

Sidefod

tilføjer en sidefod til den aktuelle sidetypografi. Sidefoden er et område i sidens nederste margen, hvor du kan tilføje tekst eller grafik.

Ark

Angiver hvilke elementer der skal inkluderes i udskriften af alle ark med den aktuelle sidetypografi. Desuden kan du sætte udskriftsorden, første sidetal og sidens målestok.

Nulstil

Indstiller ændringer, der er lavet på det aktuelle faneblad, til de gyldige, da denne dialog blev åbnet. Der vises ikke en bekræftelsesanmodning, når du lukker dialogen.