Flet og centrer celler

Dette er et kontrolelement, der sammenlægger alle celler i et rektangulært udvalg til en enkelt celle, eller returnerer flettede celler til de oprindelige enkeltceller. Ved fletning formaterer det den flettede celle med centreret justering.

Dette kontrolelement vises slĂĄet til, nĂĄr som helst, der er flettede celler i markeringen, hvilket antyder, at et klik pĂĄ kontrolelementet vil opdele disse celler.

warning

At flette celler kan føre til beregningsfejl i formler i tabellen.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Gør et af følgende:

På værktøjslinjen Formatering klikker du på:

Ikonet Flet og centrer celler

Flet og centrer celler

Eller vælg Formater ▸ Flet og opdel celler ▸ Flet og centrer celler.

Celler kan ikke flettes igen uden først at være opdelt.

note

Fletning af en celle-markering, der delvis medtager flettede celler, er generelt muligt med Opdel celler fulgt af Flet celler uden at ændre den oprindelige markering. Resultatet vil stort set afhænge af tidligere valg foretaget med indstillingerne i dialogen Flet celler beskrevet herunder.

Flere markeringer understøttes ikke, det vil sige, at markeringen skal være firkantet.

Den flettede celle får navn og indhold fra den første celle i markeringen.

Hvis der skal flettes mere end en celle med indhold, ĂĄbnes dialogen Flet celler.

Indstillinger i dialogen Flet celler

Der er adgang til tre valgmuligheder: