Formater celler

Giver dig mulighed for at angive et udvalg af formateringsindstillinger og anvende attributter til de valgte celler.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Formater ▸ Celler.

Tryk pĂĄ +1.

Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

Justering

Angiver justeringsvalgene for indholdet i den aktuelle celle, eller de markerede celler.

Asiatisk typografi

Definer typografiske indstillinger for celler eller afsnit i asiatiske sprogfiler. For at aktivere understøttelse af asiatiske sprog skal du vælge Sprogindstillinger - Sprog i dialogfeltet Indstillinger, og så markere feltet Aktiveret i området Understøttelse af asiatiske sprog. Indstillingerne for asiatisk typografi ignoreres i HTML-dokumenter.

Kanter

Definerer kantindstillingerne for de valgte objekter i Writer eller Calc.

Indstil fyldindstillinger til det valgte tegningsobjekt eller dokument-element.

Cellebeskyttelse

Angiver beskyttelsesindstillingerne for de valgte celler.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.