Eksterne Links

Indsætter data fra en HTML-, Calc-, Csv- eller Excel-fil ind i det aktuelle ark som en kæde. Data skal være at finde i et navngivet område.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Vælg Ark - Eksterne links.

From the tabbed interface:

Choose Data - External Links.

From toolbars:

Icon External Links

External Links

URL til ekstern datakilde.

Indtast den URL eller det filnavn, som indeholder de data, du vil inds√¶tte, og tryk s√• p√• Enter. Du kan ogs√• klikke p√• Gennemse-knappen for at markere filnavnet i den fildialog, der √•bnes, F√łrst da bliver URL'en kr√¶vet af netv√¶rket eller filsystemet.

note

En dialogboks til CSV dataimport kommer frem, når du lænker til en ekstern CSV-fil.

Tilgængelige tabeller/områder

Vælg den tabel eller det dataområde, du vil indsætte. Hvis det valgte Calc- eller Exceldokument ikke indeholder et navngivet område, kan regnearksdata ikke indsætte og OK-knappem ville forblive inaktiv

Opdater efter

Indtast det antal sekunder, der skal ventes, f√łr de eksterne data genindl√¶ses i det aktuelle dokument.