Define Label Range

Åbner en dialog, hvor du kan angive et etiketteområde.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Vælg Ark - Navngivne områder og udtryk - Etiketter.

Genkender Navne som adressering

Celleindholdet af et etiketteområde kan bruges ligesom navne i formler - LibreOffice genkender disse navne på samme måde, som den gør ved foruddefinerede navne for ugedage og måneder. Disse navne bliver automatisk færdigudfyldt, når de indtastes i en formel. Desuden vil navne, der er defineret af etiketområder, have højere prioritet end navne, der er defineret af automatisk genererede områder.

note

Du kan sætte etiketområder som indeholder de samme etiketter på forskellige ark. LibreOffice søger først efter etiketteområder på det aktuelle ark og dernæst i områder på andre ark.

Område

Viser cellereferencen for hver etiketområde. For at fjerne et etiketteområde fra rullelisten, vælg det og klik så på Slet.

Formindsk / Udvid

Klik på ikonet Formindsk for at reducere dialogfeltet til input-feltets størrelse. Derefter er det lettere at markere den krævede reference i arket. Ikonerne konverteres så automatisk til ikonet Udvid. Klik på det for at gendanne dialogfeltet i dets oprindelige størrelse.

Dialogen er automatisk minimeret når du klikker inde i et ark med musen. Så snart du slipper museknappen, er dialogen gendannet og referenceområdet defineret med musen er fremhævet i dokumentet af en blå ramme.

Icon shrink

Formindsk

Icon Expand

Udvid

Indeholder kolonneetiketter

Inkluderer kolonneetiketter i det aktuelle etiketområde.

Indeholder rækkeetiketter

Inkluderer rækkeetiketter i det aktuelle etiketområde.

For dataområde

Sætter dataområdet for hvilket det valgte etiketområde er gyldigt. For at ændre det, klik i arket og vælg et andet område med musen.

Formindsk / Udvid

Klik på ikonet Formindsk for at reducere dialogfeltet til input-feltets størrelse. Derefter er det lettere at markere den krævede reference i arket. Ikonerne konverteres så automatisk til ikonet Udvid. Klik på det for at gendanne dialogfeltet i dets oprindelige størrelse.

Dialogen er automatisk minimeret når du klikker inde i et ark med musen. Så snart du slipper museknappen, er dialogen gendannet og referenceområdet defineret med musen er fremhævet i dokumentet af en blå ramme.

Icon shrink

Formindsk

Icon Expand

Udvid

Tilføj

Tilføjer det aktuelle etiketområde til listen.

Slet

Sletter det markerede element eller de markerede elementer efter bekræftelse.