Create Names

Giver dig mulighed for automatisk at navngive flere celleområder.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Vælg Ark - Navngivne områder og udtryk - Opret.

Vælg området indeholdende alle de områder, som du vil navngive. Vælg derefter Ark - Navngivne områder og udtryk - Opret. Dette åbner dialogen Opret navne, hvorfra du kan vælge indstillinger for navngivningen, som du ønsker.

Opret navne ud fra

Definerer hvilken del af regnearket som skal bruges til at oprette navnet.

Øverste række

Opretter områdenavnet fra overskriftsrækken i det valgte område. Hver kolonne tildeles et særskilt navn og en særskilt cellereference.

Venstre kolonne

Opretter områdenavnene ud fra den første kolonne i det valgte arkområde. Hver række tildeles et særskilt navn og en særskilt cellereference.

Nederste række

Opretter områdenavnene ud fra den sidste række i det valgte arkområde. Hver kolonne tildeles et særskilt navn og en særskilt cellereference.

Højre kolonne

Opretter områdenavnene ud fra den sidste kolonne i det valgte arkområde. Hver række tildeles et særskilt navn og en særskilt cellereference.