Gå til ark

Gå til et specifikt ark.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Vælg Ark ▸ Navigér ▸ Gå til ark.

Skriv et arknavn

Skriv nogle bogstaver, som findes i navnet på det ark, du søger efter. Listen af ark vil blive begrænset til arknavne der indeholder disse tegn. Søgning skelner mellem Store og små bogstaver. Hvis du ikke ikke skriver noget, vises alle ark.

Ark

Viser liste over ark i det aktuelle dokument. Skjulte ark vises ikke. For at vælge et ark, ryk pil op eller pil ned for at flytte til et ark i listen. Dobbeltklik på et navn vil gå direkte til dette ark.