Slette indhold

Specificerer det indhold, der skal slettes fra den aktive celle eller fra et markeret celleområde. Hvis flere ark er markeret, bliver alle markerede ark påvirket.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Ark - Ryd celler.

Tilbage

Tipikon

Denne dialog kaldes ogs√• ved at trykke p√• Backspace efter at cellemark√łren er blevet aktiveret p√• arket.

Tipikon

Tryk på Slettetasten sletter indhold uden at kalde dialogen eller skifte formater.

Tipikon

Brug Klip p√• standardv√¶rkt√łjslinjen for at slette indhold og formater uden at vise dialogen.

Markering

Dette område lister indstillingerne for sletning af indhold.

Slet alle

Sletter alt indhold fra det valgte celleområde.

Tekst

Sletter kun tekst. Formater, formler, tal og datoer påvirkes ikke.

Tal

Sletter kun tal. Formater og formler forbliver uændrede.

Dato og klokkeslæt

Sletter dato- og klokkeslætsværdier. Formater, tekst, tal og formler forbliver uændrede.

Formler

Sletter formler. Tekst, tal, formater, datoer og klokkeslæt forbliver uændrede.

Kommentarer

Sletter kommentarer f√łjet til celler. Alle andre elementer forbliver u√¶ndrede.

Formater

Sletter formatattributter anvendt til celler. Alt celleindhold forbliver uændret.

Objekter

Sletter objekter. Alt celleindhold forbliver uændret.