Fill Sheets

Angiv mulighederne for overførsel af ark eller områder af et bestemt ark til de samme celler på andre valgte ark.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Choose Sheet - Fill Cells - Fill Sheets.

warning

Denne menukommando er kun aktiv, hvis du har valgt mindst to ark i dokumentet.

For at vælge flere ark klikker du på hver arkfane, mens du holder -tasten eller Skift-tasten nede.

I modsætning til at kopiere et område til udklipsholderen, kan du filtrere visse oplysninger og beregne værdier.

Udfylde et ark

Denne dialog ligner dialogen Indsæt speciel, hvor du kan finde flere tips.