Fyld ark

Angiv mulighederne for overførsel af ark eller områder af et bestemt ark til de samme celler på andre valgte ark.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Ark - Udfyld Celler - Ark....

Advarselsikon

Denne menukommando er kun aktiv, hvis du har valgt mindst to ark i dokumentet.

For at vælge flere ark klikker du på hvert ark, mens du holder -tasten eller Skift-tasten nede.

I modsætning til at kopiere et område til udklipsholderen, kan du filtrere visse oplysninger og beregne værdier.

Udfylde et ark

Denne dialog ligner dialogen Indsæt speciel, hvor du kan finde flere tips.