Sidehoved/Sidefod

Opretter eller formaterer et sidehoved eller en sidefod for en sidetypografi.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Indsæt - Sidehoved og sidefod - Sidehoved/Sidefod

Venstre område

Indtast den tekst, der skal vises i den venstre side af sidehovedet eller -foden.

Midterområde

Indtast den tekst, der skal vises i den midterste del af sidehovedet eller -foden.

H√łjre omr√•de

Indtast den tekst, der skal vises i den h√łjre side af sidehovedet eller -foden.

Sidehoved/Sidefod

Vælg et foruddefineret sidehoved eller sidefod fra listen.

Tekstattributter

√Öbner en dialog til at tilknytte formater til en ny eller markeret tekst. Dialogen Tekstattributter indeholder fanebladene Skrifttype, Skrifteffekter og Skriftplacering.

Ikon

Tekstattributter

Filnavn

Indsætter en pladsholder for et filnavn i det valgte område. Klik for at indsætte titlen. Med et langt klik kan du vælge enten titel, filnavn eller sti/filnavn fra undermenuen. Hvis dokumentet ikke har nogen titel (se Filer - Egenskaber), vil filnavn blive indsat i stedet.

Ikon

Filnavn

Arknavn

Indsætter en pladsholder i det valgte sidehoved/sidefod-område, som erstattes med arkets navn i sidehovedet/sidefoden på det aktuelle dokument.

Ikon

Arknavn

Side

Inds√¶tter en pladsholder i det valgte omr√•de af sidehovedet/sidefoden, som erstattes med sidenummerering. Det giver mulighed for fortl√łbende sidenummerering i et dokument.

Ikon

Side

Sider

Indsætter en pladsholder i det valgte område af sidehovedet/sidefoden, som erstattes med det samlede antal sider i dokumentet.

Ikon

Sider

Dato

Indsætter en pladsholder i det valgte område af sidehovedet/sidefoden, som erstattes med dags dato i sidehovedet/sidefoden på alle sider i dokumentet.

Ikon

Dato

Tid

Indsætter en pladsholder i det valgte område i sidehovedet/sidefoden, som erstattes med det aktuelle tidspunkt i sidehovedet/sidefoden på alle sider i dokumentet.

Ikon

Tid