Navigator

Aktiverer og deaktiverer Navigatoren. Navigatoren kan fastg√łres.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Vis - Navigator.

P√• v√¶rkt√łjslinjen Standard, klik p√•

Ikon

Navigator til/fra

Navigator til dokumentoversigt

Vælg Vis - Navigator for at vise Navigator.

Kolonne

Indtast kolonnebogstavet. Tryk Enter for at genplacere cellemark√łren i den angivne kolonne i den samme r√¶kke.

Række

Indtast et r√¶kkenummer. Tryk Enter for at genplacere cellemark√łren i den angivne r√¶kke i samme kolonne.

Dataområde

Specificerer det aktuelle dataområde betegnet af cellens placering.

Ikon

Dataområde

Nedre grænse

Flytter til cellen i begyndelsen af det aktuelle dataområde, som du kan fremhæve ved at bruge knappen Dataområde.

Ikon

Nedre grænse

√ėvre gr√¶nse

Flytter til cellen i slutningen af det aktuelle dataområde, som du kan fremhæve ved at bruge knappen Dataområde.

Ikon

√ėvre gr√¶nse

Skift

Skifter indholdsvisningen. Kun det valgte Navigatorelement og dets underelementer vises. Klik på ikonet igen for at gendanne alle elementer.

Ikon

Skift

Indhold

G√łr det muligt for dig at vise eller skjule indholdet.

Ikon

Indhold

Scenarier

Viser alle tilgængelig scenarier. Dobbeltklik på et navn for at anvende scenariet. Resultatet vises i arket. For mere information, vælg Funktioner - Scenarier.

Ikon

Scenarier

Hvis Navigator viser scenarier, kan du f√• adgang de f√łlgende kommandoer, n√•r du h√łjreklikker p√• et scenarieelement:

Slet

Slet det valgte scenarie

Egenskaber

√Öbner Rediger scenarie dialogen, hvor du kan redigere scenariets egenskaber.

Træktilstand

√Öbner en undermenu til at v√¶lge tr√¶k-tilstanden. Du kan beslutte, hvilken handling, der skal udf√łres, ved tr√¶k-og-slip af et objekt fra Navigatoren ind i et dokument. Afh√¶ngigt af tilstanden, som du v√¶lger, indikerer ikonet, hvorvidt et hyperlink, en k√¶de eller en kopi oprettes.

Ikon

Træktilstand

Indsæt som hyperlink

Inds√¶tter et hyperlink, n√•r du tr√¶kker et objekt fra Navigatoren ind i et dokument. Du kan senere klikke p√• det oprettede hyperlink for at placere mark√łren og visningen til det respektive objekt.

Noteikon

Hvis du inds√¶tter et hyperlink, som har reference til et √•bent dokument, skal du gemme dokumentet, f√łr du kan bruge hyperlinket.

Indsæt som kæde

Opretter en kæde, når du trækker og slipper et objekt fra Navigatoren ind i et dokument.

Indsæt som kopi

Genererer en kopi, når du trækker et objekt fra Navigatoren ind i et dokument.

Objekter

Viser alle objekter i dit dokument.

Dokumenter

Viser navnene på alle åbne dokumenter. For at skifte til et andet åbent dokument i Navigatoren, skal du klikke på dokumentets navn. Dokumentets status (aktiv, inaktiv) bliver vist i parenteser efter navnet. Du kan skifte mellem aktive dokumenter i menuen Vindue.