For at tilgå denne funktion...

Flere forklaringer øverst på denne side.

Noteikon

I LibreOffice Calc-funktioner kan parametre markeret som "valgfri" kun udelades, hvis ingen parameter følger. I en funktion med for eksempel fire parametre, hvor de sidste to parametre er markeret som "valgfri", kan du udelade parameter 4 eller parametrene 3 og 4, men du kan ikke udelade parameter 3 alene.

Koder større end 127 kan afhænge af dit systems tegnsæt (for eksempel iso-8859-1, iso-8859-2, Windows-1252, Windows-1250) og som følge der af ikke være kompatibel.