Tastaturgenveje i Basic-IDE'en

I Basic-IDE'en kan du bruge følgende genvejstaster:

Handling

Tastaturgenvej

Kør kode startende fra den første linje, eller fra det aktuelle pausepunkt, hvis programmet stoppede der før

F5

Stop

Skift+F5

Tilføj Observatør for variablen ved markøren

F7

Kør trinvis gennem hver sætning, start ved den første linje eller ved den sætning hvor programudførelsen stoppede før.

F8

Kør trinvis som med F8, men et funktionskald bliver anset for at være kun én sætning.

Skift+F8

Definer eller slet et pausepunkt ved den aktuelle linje eller alle pausepunkter i den aktuelle markering

F9

Aktiver/deaktiver pausepunktet ved den aktuelle linje eller alle pausepunkter i den aktuelle markering

Skift+F9

En kørende makro kan afbrydes med Skift++Q, også udenfor Basic IDE. Hvis du er i Basic-IDE'en og makroen stopper ved et pausepunkt, vil Skift++Q stoppe udførelsen af makroen, men du kan kun se dette efter næste F5, F8, eller Skift+F8.