Option Compatible-udtryk

Option Compatible slĂĄr tilstanden VBA-kompatibel Basic kompiler til pĂĄ modulniveau.

warning

Dette udtryk skal tilføjes før den eksekverbare programkode i et modul.

note

Funktionen CompatibilityMode() kontrollerer afviklingstilstanden pĂĄvirker al kode efter indstilling eller genindstilling af tilstanden.

Denne funktion kan pĂĄvirke eller assistere i disse situationer:

note

Option Compatible er nødvendig under kodning af klassemoduler.

Syntaks:

Option Compatible

Eksempel:

Specialtegn som identifikatorer

Option Compatible
        ' Med denne indstilling fungerer koden, ellers forĂĄrsager den en kompileringsfejl
        Sub Main
            ä = 10
            print ä
        End Sub

tip

Udtrykket Option VBAsupport 1sætter automatisk udtrykket Option Compatible.

Variablers omfangsændringer på Anvendelse af procedurer og funktioner med CompatibilityMode()-funktion.

Se Indentificering af operativsystemet og Hent sessionsinformation, for at finde eksempler på klassemoduler eller Acces2Base delt bibliotek for at finde andre klasse-eksempler, der gør brug af kompilertilstanden Option Compatible.