Option Compatible-udtryk

Option Compatible slĂĄr kompilertilstanden VBA-kompatibel Basic til pĂĄ modulniveau.

warning

Dette udtryk skal tilføjes før den eksekverbare programkode i et modul.

note

Funktionen CompatibilityMode() kontrollerer afviklingstilstanden og påvirker al kode, der udføres efter indstilling eller genindstilling af tilstanden.

Denne funktion kan pĂĄvirke eller assistere i disse situationer:

note

Option Compatible er nødvendig under kodning af klassemoduler.

Syntaks:

Option Compatible

Eksempel:

Specialtegn som identifikatorer

Option Compatible
        ' Med denne indstilling fungerer koden, ellers forĂĄrsager den en kompileringsfejl
        Sub Main
            ä = 10
            print ä
        End Sub

tip

Udtrykket Option VBAsupport 1indstiller automatisk udtrykket Option Compatible.

Variablers omfangsændringer på Anvendelse af procedurer og funktioner med CompatibilityMode()-funktion.

Se Identifikation af operativsystemet og Hent sessionoplysninger, for at finde eksempler pĂĄ klassemoduler eller det delte Basic-bibliotek Acces2Base for at finde andre klasse-eksempler, der bruger af kompilertilstanden Option Compatible.