ChrW-funktion [VBA]

Returnerer unicode-tegnet, som svarer til den angivne tegnkode.

warning

Denne konstant, funktion eller objekt blev aktiveret med udtrykket Option VBASupport 1 placeret foran den del af modulets programkode, der kan udføres.

Syntaks:

ChrW(Expression As Integer)

Returværdi:

Streng

Parametre:

Expression: Numeric variables that represent a valid 16 bit Unicode value (0-65535). (For at understøtte udtryk med et nominelt negativt argument som ChrW(&H8000) på en baglænskompatibel måde, kortlægges værdier i området −32768 til −1 internt til området 32768 to 65535.) En tom værdi returnerer fejlkode 5. En værdi udenfor området [0,65535] returnerer fejlkode 6.

Fejlkoder:

5 Ugyldigt Procedurekald

6 Overløb

Eksempel:

Sub ExampleChrW
 ' Dette eksempel indsætter de græske bogstaver Alpha og Omega som en streng.
 MsgBox "Fra "+ ChrW(913)+" til " + ChrW(937)
 ' Udskriften vises i en dialog som "Fra Α til Ω