DefLng-udtryk

Sætter standardvariabeltypen i forhold til et bogstavsområde, hvis intet type-erklæringstegn eller nøgleord er specificeret.

Syntaks:

erklæringsdiagrammet DefType

{DefBool|DefCur|DefDate|DefDbl|DefErr|DefInt|DefLng|DefObj|DefStr|DefSng|DefVar} {char|char-char}[,...]

Parametre:

char: Bogstavforstavelse, der angiver standardtypen af variabler.

char-char: Bogstav-områdeforstavelse, der angiver standardtypen for variabler.

Eksempel:

' Forstavelsesdefinitioner til variabeltyper:
    DefBool b
    DefCur c,l-m
    DefDate t
    DefDbl f
    DefErr e
    DefInt i-k,N
    DefLng x-z, D
    DefObj U, o-R
    DefSng w,a
    DefStr s
    DefVar V,g

Sub ExampleDefLng
      xCount=123456789 ' xCount er en implicit lang heltalsvariabel
      Print VarType(Yes), zinc, Typename(Max) ' Resultatet er: 3 0 Lang
  End Sub

Støt os venligst!