GoTo Statement

Fortsætter programafiviklingen inden for en Sub eller Function fra den procedurelinje, etiketten viser.

Syntaks:

GoTo label[:]

Parametre:

label: En linjeidentifikator, der viser, hvor udførelsen skal fortsættes. En label har samme rækkevidde, som den rutine den tilhører.

Brug erklæringen GoTo til at instruere LibreOffice Basic til at fortsætte programudførelse på et andet sted i proceduren. Stedet skal vises med et etiket. For at sætte en etiket, tildeler du den et navn og afslutter den med et kolon (":").

Advarselsikon

Du kan ikke bruge udtrykket GoTo til at hoppe ud af en Sub eller Function.

Eksempel:

Sub/Function
       ' udtryksblok
       GoTo Label1
    Label2:
       ' udtryksblok
       Exit Sub/Function
    Label1:
       ' udtryksblok
       GoTo Label2
    End Sub/Function