Spring

De følgende sætninger udfører spring

GoSub...Return-udtryk

Kalder en subrutine, som vises med en etiket inde i en Sub eller en Function. Udtrykket efter etiketten udføres, indtil det næste Return-udtryk. Derefter fortsætter programmet med det udtryk, som følger efter GoSub-udtrykket.

GoTo Statement

Fortsætter programafiviklingen inden for en Sub eller Function fra den procedurelinje, etiketten viser.

On...GoSub-udtryk; On...GoTo-udtryk

Forgrener til en af adskillige specificerede linjer i programkoden afhængigt af værdien af et numerisk udtryk.