Løkker

De følgende sætninger udfører løkker.

Do...Loop-udtryk

Gentager erklæringerne mellem Do og erklæringen Loop, medens betingelsen er True (sand) eller indtil betingelselsen bliver True (sand).

For...Next-udtryk

Gentager udtrykkene i blokken For...Next et angivet antal gange.

While...Wend-udtryk

Når et program møder en While-erklæring, prøver det betingelsen. Hvis betingelsen er False(falsk), fortsætter programmet direkte med den følgende Wend-erklæring. Hvis betingelsen er True(sand), udføres programmet, indtil Wend og hopper så tilbage til While-erklæring. Hvis betingelsen stadig er True(sand), udføres sløjfen igen.