Timer-funktion

Returnerer en værdi, som specificerer antallet af sekunder som er gået siden midnat.

Noteikon

Du skal først erklære en variabel for at kalde timer-funktionen og tildele det datatypen "Long ", ellers bliver en datoværdi returneret.

Syntaks:

Timer

Returværdi:

Dato

Eksempel:

Sub ExampleTimer
Dim lSec As Long,lMin As Long,lHour As Long
    lSec = Timer
    MsgBox lSec,0,"sekunder siden midnat"
    lMin = lSec / 60
    lSec = lSec Mod 60
    lHour = lMin / 60
    lMin = lMin Mod 60
    MsgBox Right("00" & lHour, 2) & ":"& Right("00" & lMin, 2) & ":" & Right("00" & lSec, 2), 0, "Klokken er"
End Sub
note

Funktionen Timer måler tiden i sekunder. For at måle tiden i millisekunder bruger du tjenesten Timer.