Month-funktion

Returnerer mÄneden pÄ et Är fra en seriel dato, der er genereret med DateSerial eller DateValue-funktionen.

Syntaks:

Month (Tal)

ReturvĂŠrdi:

Integer

Parametre:

Tal: Numerisk udtryk, som indeholder det serielle datotal, som bruges til at bestemme mÄneden pÄ Äret.

Denne funktion er den modsatte af funktionen DateSerial. Den returnerer mÄneden pÄ Äret som svarer til den serielle dato der er genereret af DateSerial eller DateValue. For eksempel, vil udtrykket

Print Month(DateSerial(1994, 12, 20))

returnere vĂŠrdien 12.

Fejlkoder:

5 Ugyldigt Procedurekald

Eksempel:

Sub ExampleMonth
    MsgBox "" & Month(Nu), 64, "Den aktuelle mÄned"
End Sub

StĂžt os venligst!