ChDrive-udtryk

Ændrer det aktuelle drev.

Advarselsikon

Dette udtryk fungerer for tiden ikke som dokumenteret. Se denne fejl for flere oplysninger

Syntaks:

ChDrive Text As String

Parametre:

Text: Et vilkårligt strengudtryk, der indeholder drevbogstavet på det nye drev. Hvis du vil, kan du bruge URL-notation.

Drevet skal tildeles et stort bogstav. Under Windows er bogstavet, som du tildeler drevet, begrænset af indstillingerne i LASTDRV. Hvis drevargumentet er en flertegnsstreng, vil kun det første bogstav være relevant. Hvis du forsøger at tilgå et ikke-eksisterende drev, vil der opstå en fejl, som du kan svare på med sætningen OnError.

Fejlkoder:

5 Ugyldigt Procedurekald

68 Enhed ikke tilgængelig

76 Sti ikke fundet

Eksempel:

Sub ExampleChDrive
    ChDrive "D" REM Kun muligt hvis et drev 'D' eksisterer.