Erklæringen Get

Læser en datapost fra en relativ fil, eller en sekvens af bytes fra en binær fil, til en variabel.

Se også:Put-sætning

Syntaks:

Erklæringsdiagrammet Get

Get [#]fileNum, [recordNum|filePos], variable

Parametre:

fileNum: Ethvert heltalsudtryk, der bestemmer filnummeret.

recordNum: Ved filer åbnet i Random-tilstand er recordNum nummeret på den post, du vil læse.

Ved filer, der er åbnet i binær tilstand er filePos den byte-position i filen, hvor læsningen starter.

Hvis recordNum og filePos er udeladt, bruges den aktuelle placering eller filens aktuelle datapost.

variable: Navnet på den variabel, der skal læses. Bortset fra objektvariablerne kan du bruge enhver variabeltype.