Fil I/O funktioner

Brug fil I/O - funktioner til at oprette og administrere brugeredefinerede (data)filer.

Du kan bruge disse funktioner til at understøtte oprettelsen af "relative" filer, så du kan gemme og indlæse bestemte dataposter ved at angive deres datapostnummer. Fil I/O funktioner kan også hjælpe dig med at administrere dine filer ved at levere dig information såsom filstørrelse, aktuelle stiindstillinger, eller oprettelsesdato for en fil eller et katalog.

note

Biblioteket ScriptForge i LibreOffice 7.1 introduceret tjenesten FileSystem med metoder til at håndtere filer og mapper i brugerscripts.

Åbning og lukning af filer

Filfunktioner for Input/Output

Administration af filer

Funktionerne og sætningerne til at administrere filer bliver beskrevne her.