Biblioteket Template

For at tilgå denne kommando...

Åbn Funktioner - Makroer - LibreOffice Basic - Rediger og vælg LibreOffice-makroer og -dialoger.

Noteikon

Dette bibliotek skal hentes før kørslen. Kør det følgende udtryk. før du kører nogen makro, der bruger dette bibliotek:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Template")

Advarselsikon

Denne hjælpeside behøver mere arbejde for at blive korrekt og fyldestgørende. Deltag gerne i LibreOffice-projektet og hjælp os med at skrive den manglende information. Besøg vores websted om at skrive indhold til hjælp (engelsk).