Biblioteket Dokumentkonvertering

For at tilgå denne kommando...

Åbn Funktioner - Makroer - LibreOffice Basic - Rediger og vælg LibreOffice-makroer og -dialoger.

Åbn Funktioner - Makroer - Administrer dialoger… og vælg containeren LibreOffice Dialoger.

Advarselsikon

Denne hjælpeside behøver mere arbejde for at blive korrekt og fyldestgørende. Deltag gerne i LibreOffice-projektet og hjælp os med at skrive den manglende information. Besøg vores websted om at skrive indhold til hjælp (engelsk).

Beskrivelse

Biblioteket Dokumentkonvertering bruges af guiden Dokumentkonvertering....

Den indgangspunkt er:

Valg af guiden Dokumentkonvertering... indlæser disse biblioteler i hukommelsen:

note

Der kan være navnekonflikter mellem Basic-rutiner, når der indlæses flere Basic-biblioteket i hukommelsen.

Funktioner Basic-bibliotek

Dokumentkonvertering beskriver, hvad biblioteket Importguide gør.