Biblioteket Gimmicks

For at tilgå denne kommando...

Åbn Funktioner ▸ Makroer ▸ LibreOffice Basic ▸ Rediger og vælg containeren Programmakroer.

Advarselsikon

Denne hjælpeside behøver mere arbejde for at blive korrekt og fyldestgørende. Deltag gerne i LibreOffice-projektet og hjælp os med at skrive den manglende information. Besøg vores websted om at skrive indhold til hjælp (engelsk).

Noteikon

Dette bibliotek skal hentes før kørslen. Kør det følgende udtryk. før du kører nogen makro, der bruger dette bibliotek:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Gimmicks")

Beskrivelse

Biblioteket Gimmicks bruges af guiden Autotekst.

Dets indgangspunkter er:

Valg af Funktioner ▸ Autotekst henter dette bibliotek ind i hukommelsen:

note

Navnekonflikter mellem Basic-rutiner kan forekomme, når flere Basic-biblioteker hentes ind i hukommelsen.

Basic-biblioteket Funktioner

Brug af Autotekst forklarer, hvad biblioteket Gimmicks gør.