FormWizard-biblioteket

For at tilgå denne kommando...

Åbn Funktioner - Makroer - LibreOffice Basic - Rediger og vælg LibreOffice-makroer og -dialoger.

Noteikon

Dette bibliotek skal indlæses (loades) før afvikling. Skriv følgende udtryk før første makro i dit modul:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("FormWizard")

Advarselsikon

Denne hjælpeside behøver mere arbejde for at blive korrekt og fyldestgørende. Deltag gerne i LibreOffice-projektet og hjælp os med at skrive den manglende information. Besøg vores websted om at skrive indhold til hjælp (engelsk).