Bibloteket Depot

For at tilgå denne kommando...

Åbn Funktioner ▸ Makroer ▸ LibreOffice Basic ▸ Rediger og vælg containeren Programmakroer.

Noteikon

Dette bibliotek skal hentes før kørslen. Kør det følgende udtryk. før du kører nogen makro, der bruger dette bibliotek:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Depot")

Advarselsikon

Denne hjælpeside behøver mere arbejde for at blive korrekt og fyldestgørende. Deltag gerne i LibreOffice-projektet og hjælp os med at skrive den manglende information. Besøg vores websted om at skrive indhold til hjælp (engelsk).